All for one, and one for all

Okej, det som hände på Immunologin är att folk fuskade sööööönder sig.
Efter att vi hade lämnat in provet så tog läraren fram ett facit som vi kunde få titta på, och senare när vi hade rast så började folk gå fram och fråga ifall de fick SE sitt prov & sina svar osv. Läraren var alldeles för snäll och lämnade ut prov till 1-2 personer, men såklart så blev alla som djur och började dra i sina prov osv. Det som hände var att folk tog fram sina pennor och började ändra sina svar. Läraren tappade kontrollen och började dra papprena ur folks händer när hon såg att alla använde penna. Hon satte ett X på flera personers prov eftersom att de fuskade, medans vissa andra kom undan.
Okej. Vad hände härnäst? Jo. Vi fick resultaten dagen efter, och läraren hade skrivit ett superlångt meddelande ovanför resultaten där det stod typ "Det ni gjorde var fel, det var respektlöst, det borde ske formella konsekvenser, bla bla bla, dom som har fuskat har fått en 0:a som resultat". När vi tittar på resultaten så är det endast TVÅ personer som fått 0:a, varav den ena inte ens fuskade.
Så nu har det blivit kalabalik (kaos) här. Det är orättvisa på högsta grad. Om 2 personer ska bli straffade så ska ALLLLAA fuskare bli straffade. Eller så ska ingen bli straffad överhuvudtaget. Läraren kan inte bara "välja" två personer, särskilt när hon har flera X:ade prov som hon helt enkelt valde att ignorera senare på kvällen. Jag förstår iiiiingenting.
I alla fall. Vi har klagat på läraren och folk från andra grupper har varit med och stöttat situationen. Nånting måste ändras, för det kan inte bara sluta här. Dessa två personer måste få rättvisa på något sätt. Läraren har gått med på att stryka provet helt och hållet om alla är med på det, så vi ska höra runt med folk och se vad de tycker. Förhoppningsvis ställer alla upp, för det borde inte spela någon roll för folk om provet stryks eller ej. Dom som fick högt resultat och som satsar på exemption måste ÄNDÅ få högt på det 3e provet, så det spelar ingen roll om 2a provet stryks eller ej.
Anyway. Enough about that.
.
.
Idag hade vi biokemi provet. Provet som vi hade fruktat i flera veckor.
Provet gick typ åt helskotta, och inte bara för mig utan för extremt många.
Det var ett jätte orättvist prov. Allt som lärarna hade sagt var viktigt, togs inte upp på provet. Det var helt nya grejer, saker som de hade sagt att vi inte skulle fokusera på just nu. Men ska inte klaga. Det gick säkert bra för vissa ändå, så provet var ju inte omöjligt. Vi får helt enkelt se =).
Just nu vill jag bara åka hem.
.
.
Efter att jag kom hem idag så städade jag rummet lite. Tog en lång dusch efteråt, och har även hunnit tvätta mina kläder. Jippie. Längtar till på fredag. Ska handla lite grejer och dessutom klippa & färga håret!
.
Ett prov kvar på torsdag eftermiddag. Immunologi test 3. Dags att sätta igång. See ya!
.
Har nog aldrig varit såhör

Kommentarer
Postat av: Angelica P

sv: vet ej hur det stavas men "Tamnak Thai" vid triangeln :P

2011-12-14 @ 13:58:44
URL: http://angeliicap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0