Torsdag

Lovar att ge er ett videoinlägg imorgon! Ska förmodligen ändå vara hemma på dagen imorgon.

Jag stack hemifrån ganska tidigt idag för att lämna bilen på bilverkstaden. Jag trodde att det skulle bli klart på plats, men nej då, jag fick lämna bilen där och promenera genom industriområden ända in till Värnhem. Träffade upp Louise och Nejra där, och sedan fortsatte vi promenera till Lilla Torg där vi käkade mat.
Gdansk har fan bättre mat än Malmö. Jag beställer alltid kött när vi är ute och äter i Gdansk, och deras kött är så saftigt och smaksatt, trots att jag alltid beställer välstekt kött. Idag fick jag ett smaklöst och halvblodigt kött, och vi var på en väldigt bra restaurang. Äsch, ska inte klaga. Det är underbart att vara hemma igen! Fast jag ska aldrig mer beställa kött här haha.

Jag kom hem för en stund sen, pappa hämtade mig i stan.

Ikväll ska jag till Lilla Torg igen med tjejerna, kommer bli mysigt :)

testar ifall mobilbloggandet funkar!

dsc08623 (MMS)

testar ifall mobilbloggandet funkar!


jag är så seeeeeeeg..

.. på att visa er bilder!!

Här kommer två bilder från Gdansk!


Farhan och Aladdin från Momens rum haha. Momens musik hörs alltid ända in till mitt rum, så jag har min egen lilla radio där borta =)


På Oliwa bibliotek. Det är ett jääääättefint och stort bibliotek en bit från vår skola/vårt studenthem. Det är bra att gå dit om man VERKLIGEN måste plugga, för de har nämligen öppet från 09.00-22.00.
Första gången jag var där var faktiskt efter Histologi tentan, för jag behövde verkligen råplugga anatomi! Vi var där varje dag, så vi fick mycket gjort:). Men jag har lovat mig själv att det ska bli mitt andra hem i höst haha. Ska försöka dra dit så mycket som möjligt.



Malmööööö


På Louise jobb i måndags :)


Igår !


Igår!


Igår!


Den senaste veckan

Heeeej! Jag tänkte göra ännu ett videoinlägg imorgon innan jag sticker ut :) Då kan jag svara på era frågor ! =)

Så .. hur har den senaste veckan sett ut för mig då?
Jo.. I onsdags fick vi ju resultaten på sluttentan i Anatomi, och jag klarade det! På fredagen hade 11 personer muntligt prov, och alla klarade sig! JIPPIEEE :D bra jobbat!
Senare på dagen hämtade jag upp min mamma på flygplatsen, det var så skönt att se henne! Och det var så roligt att för en gångs skull vara den som HÄMTAR någon på flygplatsen haha. Jag kände mig så vuxen (hur töntigt det än låter)!
På fredagskvällen gick vi ut och åt, och när vi kom hem så tittade vi på en indisk film medans vi låg i sängen :) myyyys.
På lördagen var vi på Galeria Baltycka som är en jättestor galleria i Gdansk. Jag köpte lite kläder och ett par svarta Converse som jag har längtat efter!

I söndags åkte vi tillbaka till Malmö, underbart! Det är så skönt att vara hemma!!
Så .. vad har jag gjort sen jag kom hem?
I måndags tog jag en liten runda på stan, och när Jasmine hade slutat jobba så träffade jag henne och därefter gick vi till Louise jobb och överraskade henne.
Igår var vi på tisdagsklubben på Båten! Det var jättekul! Det var jag, Jasmine, Louise, Dana och Josefine som gick dit! Det var så himla kul att träffa folk, folk som jag inte hade träffat på evigheter! Det var första gången jag var ute i Malmö ända sen jag flyttade till Gdansk, så det var kul! =)

Lägger upp några bilder i nästa inlägg:)

unbelievable

Jag kan inte fatta det här.

Jag klarade ANATOMIN också!!!!!

Jag var 1 av 20 personer som klarade sluttentan!!!! Runt 11 stycken har muntligt prov imorgon, så de har fortfarande en chans på att klara sig! De resterande 80 personerna måste tyvärr komma tillbaka i september och skriva omtentan.. Hoppas verkligen att det går bra för allihopa:(


Åhhhh.. Jag är så lycklig som man bara kan bli! Men om ni hade träffat mig nu så hade ni blivit överraskade över hur lugn jag är. Men sanningen är att jag inte har smält nyheterna än. Jag har fortfarande inte fattat att jag INTE behöver plugga förrän i oktober månad. Det är helt sinnessjukt. Jag kommer ha 3 månaders ledighet. TRE HELA MÅNADER! JULI AUGUSTI OCH SEPTEMBER! Så underbart!

I 3 månader kan jag sova och lata mig och äta UTAN skuldkänslor. Så fantastiskt skönt..

Imorgon kommer förresten mamma hit till Gdansk! Och på söndag åker vi hem till Malmö tillsammans :) WIEEEE

YESSSSS

YESSS, jag klarade sluttentan i Histology! :D:D:D:D
Trodde aldrig att jag skulle sätta det på första försöket, men där ser man! Är super duper glad, och jag är jättestolt över mig själv! Särskilt med tanke på att Histology INTE var ett av mina starkaste ämnen.

Nu är det bara anatomi kvar. Sen är jag färdig med första året!
Ska verkligen försöka sätta det på första försöket, för då får jag ett plugg-fritt sommarlov! Annars måste jag skriva provet i september igen.. Vi får helt enkelt se hur det blir! Jag ska göra mitt allra bästa.
Oavsett vad så är jag SÅÅÅ GLAD att jag är färdig med histology, aldrig mer histolooooogyyyyyy!

1 down and 1 to go.

Jag lovar att svara på era frågor EFTER anatomin nästa vecka. Fram tills dess får ni fråga mig precis vad ni vill! Men jag har inte tid att svara just nu.

Kan dock svara på en sak! Alla betalningar här i Polen (skolavgift, hyra osv) betalas genom Internationella överföringar på internetbanken. Det är superenkelt, kan förklara hur man gör när det väl är dags. Så nej, ni betalar alltså inga "räkningar", så du behöver inte aktivera något som har med räkningar att göra. Allt handlar om överföringar!

Puss och kram!

Lite mer än en vecka kvar.... SÅÅÅÅ SKÖÖÖÖNT

Gammal video men varsågod

Tänkte ifall ni ville lyssna på ett gammalt klipp



Grattis allesamman!

J.T  ([email protected]) om What!?:
Ja, idag hade vi inträdesprovet i Stockholm :)
Jag tyckte att det var svårt, speciellt biologi delen för mig. Det var många frågor som jag inte alls fattade...Jag gissade på många frågor :P
Men, jag var i topp 10 och gick vidare utan att behöva göra den muntliga delen :D är såå glaaad!!
Kram
PS. vi kanske ses nästa termin :)


Åhhhh vad glad jag blir! Grattis! :D
Du har en massa plugg (och en massa skoj såklart) som väntar på dig här :) wihooo

Puss!

What!?

Hörde att ni redan haft inträdesprovet?! HOPPAS att det gick bra för er! :D Skriv gärna vad ni tyckte, vill veeeeeetaaaaaa !


8 juni 2010, då skrev jag provet! Min professionella outfit ser ni här haha

June has arrived


Tjenixen. Har fullt upp med två stora sluttentor, Histologi och Anatomi. Det känns inte alls bra men jag hoppas verkligen att jag åtminstone klarar en av tentorna nu. Vill verkligen inte ha två omtentor..

Kommer förmodligen inte blogga igen förrän om någon vecka, men man vet aldrig. Kanske skriver något litet inlägg då och då.

Men snart är stressen över, så i värsta fall så hörs vi igen i slutet av juni!

PUSS på er.

PS: Har fått kommentarer på både denna och min förra blogg, ni är jättegulliga, tack! Jag lovar att lägga upp fler sångvideos, så håll utkik!

RSS 2.0