Pumped up kicks

Fullt upp med biokemin här. Hade planerat att läsa lite neuro och lite biokemi varje dag. Men nej, det har typ bara blivit biokemi. Inte bra alls. Och det är inte pga att jag inte VILL läsa neuro. Neuro är tusen gånger roligare än biokemin. Men det är svårt att plugga ett ämne när man VET att man har prov i ett annat ämne tidigare. Man vill liksom sitta med det ämnet som man har prov i först. Ganska logiskt.
Men men. Jag har några dagar kvar till fram till biokemiprovet, så jag ska försöka läsa lite neuro varje dag fram tills dess. Därefter blir det neuro all day and all night =)
.
En störd bild ifrån utekvällen i fredags
.
.
Just ja, en bild på min man också.

Last night

.. Was a lot of fun! Ah yeah Sopot yeah!


Firande

I måndags hade vi physio tenta och jag fick 64%! Yey pass!
Därefter åkte jag o Sour till gallerian för att fixa håret. Det blev både färg o klippning för min del och jag är huuur nöjd som helst!
På kvällen gick jag, Noor, Gulsah och Sour på middag på Mon Balzac. Det blev en riktig tjej-dag med tjejerna haha! Vi ville dessutom fira både min och Gulsahs födelsedag så det passade perfekt att ha middagen då!!

Ikväll blir det utgång med Noor o Sour! Haha det rimmar! Vi kommer dock säkert träffa på alla andra i Sopot. Lägger upp lite bilder när vi väl tar några ikväll haha. Ha en härlig fredag :))


Happy B-day to moi!

Cause its my freakin birthday today!

några bilder från malmö

.
Insåg att jag faktiskt inte hade så många bilder från Malmö.. Hade mest ego-bilder på outfits och sådär haha. Det får bli dessa bilderna just nu!

15 februari

.
Bild tagen idag.
.
Damn, jag fyller år på lördag. Hade glömt bort det totalt..

Happy bullshit day

Är så jädrans förkyld och har varit det i flera dagar.. börjar bli trött på det nu. Kan knappt fokusera.
Måste återgå till physioplugget, ville bara säga hej till er och önska er en trevlig dag.
.
Ska försöka blogga ikväll eller åtminstone bara ladda upp lite bilder!
Pussss

I´ve got some catching up to do..

Ursäkta den tråkiga bloggen !! Har inte haft tid/ork att blogga de senaste dagarna.
Åkte tillbaka till Gdansk igår förmiddag! När jag kom hem satte jag igång med upp-packandet, städningen etc. Skönt att ha allt fint och rent och i ordning!
På kvällen gick jag på middag med några vänner. Vi hade reserverat bord på Mon Balzac eftersom vi alla var skiiiitsugna på kött, men när vi kom dit så hade de inte skrivit ner vår reservation. Riktig FAIL! Inte första gången de gör så..
Vi gick i alla fall vidare till Cico, men där var det såklart fullt. Det fick bli Buddha i slutändan, men det var supergott och trevligt ändå =).
.
Har förresten blivit jättesjuk. Det började i onsdags, men blir bara sämre för varje dag som går. Har dessutom märkt att jag har en springa i min "balkongdörr" här på rummet. Trots högsta värmen på elementet så fryser jag här inne. Så jag tror knappast att jag kommer bli frisk här haha.
.
Anyway.. ska proppa i mig en ipren nu efter min frukost och därefter börja plugga physio.
Vi har tenta den 20e feb i Physio, och den 6e mars har vi tenta i Biokemi. Jag önskar att jag hade pluggat liiiiite biokemi nu i veckan så att allt inte blir "helt nytt" när jag börjar plugga efter den 20e. Men det är lugnt, det löser sig ändå=) Har trots allt två hela veckor på mig till det.
Denna veckan framöver ska jag dock plugga Physio och Neuro parallellt. Jag kommer inte ha tid till mycket Neuro när biokemi plugget börjar, så jag får ta det nu istället. Måste hålla kunskapen fräsch annars blir det jobbigt senare.. Vi har ju re-sit i Neuro den 16e mars, så jag har i och för sig 10 dagar på mig efter biokemi tentan. Men det är nog lättare om man pluggar lite hela tiden, annars kommer jag få PANIK när det väl gäller.
.
Puss på rumpan :) Lägger in lite bilder senare ikväll från min vecka i Malmö =)
.
.
.
.
Det är förresten jättekul att se att ni alla är kvar!! Läsarna har inte blivit färra trots att jag slarvat med bloggandet. DONT GO ANYWHERE! Lovar att börja blogga minst varannan dag hädanefter =)

The truth about this department

Är i Sverige just nu! Åkte hit samma natt som omprovet i Neuro, alltså tisdag natt.
Det gick inte bra för någon av oss på provet. Endast 3 personer utav 53 klarade sig. Anatomy department gjorde provet otroligt svårt (medvetet såklart). De hade lika gärna kunnat skicka oss direkt till sista re-sit och skona oss från extra-ångesten i tisdags. Provet var otroligt orättvist och inte alls på samma nivå som första final exam. Man förstod inte frågorna denna gången, och istället för att ligga mellan 2-3 alternativ innan man svarar så låg man mellan 9-10 alternativ denna gången. Frågorna var utformade på ett sätt så att det skulle bli svårare för oss att svara rätt.
Anatomy department gör alltid såhär på 1a re-sit. Varför vet jag inte.. Ingen annan department gör såhär. I alla andra ämnen så är alltid final och re-sits på samma nivå. Ett omprov ska inte vara ett straff. Alla hamnar där någon gång, av olika anledningar. Någon kanske har mått dåligt, någon kanske har familje problem, någon kanske är riktigt bajsig under provet, någon kanske helt enkelt inte har pluggat tillräckligt. Men ALLA ska inte behöva bli straffade. Ett omprov ska helt enkelt vara en andra chans, precis som ordet antyder. Men så var inte fallet denna gången. Måste dock gratulera dem som klarade sig! Bra jobbat!
.
.
Det gör inget. Vi tar det på nästa & sista prov. Vi måste. Jag måste.
.

RSS 2.0