Tacos/Spelkväll!

Tjabba!
Skulle faktiskt svara på era frågor igår, men jag var ute heeeeeeeela dagen. Hade prov på morgonen och det gick helt okej, 58%! En veckas plugg räckte inte för mig, så jag var ganska förberedd på det. Men jag har redan ett bra snitt i physio så detta spelade ingen roll =)
.
Efter provet hade vi biokemi labb (den sista labben!!), och därefter åkte jag, Sour, Oskar och Victor till Tesco för att handla en massa mat. Victor skulle ha en middag hemma hos sig för hela gruppen=). Så vi åkte med för att hjälpa till med handlandet.
Efter att ha släppt av all mat hos Victor så kom jag och Sour hem och gjorde oss i ordning, och efter typ 50 minuter gick vi Victor för att hjälpa till med maten. Det blev en massa tacos med tusen tillbehör, älskar det!!!!!
Vi stannade där fram till 12, så det blev en sen natt.
Skönt att vi inte har några lektioner idag i alla fall.
.
Ska alldeles strax göra mig i ordning och gå på biochem lecture. Jag, Sour och Ritika åker till gallerian direkt därifrån för att leta klänning och sådär. Det är nämligen en stor maskeradfest på lördag som väldigt många ska gå på. Min grupp ska dock på teater med vår polskalärare, så vi kan inte gå på själva maskeradmiddagen. Vi kommer på efterfesten istället =)
.
Måste gå nu! PUSS på errrr
.

Solig vårdag = ego-dag


I'm dying

Råkade nyss ta en 4 månader gammal antihistamin tablett! Holy crap! Hahahah Sour fick mig verkligen att må bättre! Vi är riktiga vänner nördar!


40% chocolate chunks

Bästa kakorna i världen. Finns på Lidl:) 4 zl, 10 kr!
PS: svarar på era frågor på måndag!


Physio

Håller verkligen på att somna framför denna boken. Jag älskar boken, men den får mig att vilja sova.. Så går det med 25 sidor långa kapitel.


Yesssss

I PASSED NEURO :D

Har fått lite frågor av er som jag ska försöka svara på lite senare. Just nu har jag lite tajt med tid. Vi har physio tenta på måndag och jag har bara haft en vecka på mig till skillnad från alla andra som haft 3 veckor (de som inte hade neuro resit). Men efter denna tentan har vi inga prov förrän 9 maj! As-skönt! Har dock 3 prov i maj så jag kommer ändå behöva rå-plugga varje dag. Men det är skönt att inte ha den stresskänslan som man får vid prov.

Puss på er sålänge!


Snäääällla berätta!

Jag måste ju få veta vad ni vill läsa om! Jag vet att ni är ett bra antal som läser bloggen, men ni kommenterar verkligen ALDRIG!
Vad vill ni läsa om? Hur vill ni att jag ska blogga?
Vad vill ni att jag ska ta upp för grejer?
.
Jag ska dock börja ta lite fler foton. Inte endast för bloggens skull utan även för mig själv. Jag tittar igenom mina bilder på datorn och ser att jag har runt 100 bilder per månad fram till år 2011. Och det är så kul att gå igenom gamla minnen! Men när jag ser på tiden här i Polen så inser jag att jag knappt har några bilder haha. Jag måste skapa fler fotominnen!
.
Så jag ska verkligen anstränga mig på den punkten =).
Skönt att jag har iPhone. Kan ta bilder med den och lägga upp på bloggen direkt utan att först behöva klydda med en massa sladdar och grejer.
.
Puss på er!
.

Cant live without ´em

Jag har så många höga klackar, men en sak som jag aldrig unnat mig är ett par klassiska, ENKLA, svarta pumps. Har alltid köpt skor med detaljer eller så. Hittade äntligen ett par från Nelly.com, köpte dem i samma sekund som jag fick nyhetsbrevet om deras inkomna skor! Äntligen så hittade jag ett par PERFEKTA pumps med perfekt klack. Hatar 9-10 cm klackar, det måste vara minst 12 cm och HELST klackar med platå. JIPPIIIIEE!
De kommer nog vara framme om nån dag, fast de levereras såklart hem till Sverige. Lite synd:(. Får hämta hit dem när jag åker hem den 6 april!
.
.
Vad tycks? =)
.
.
.
Förresten! Lycka till på histoprovet imorgon allesamman!
Kanske lite för sent att säga det nu, men jag hoppas att ni lärt er de stora tabellerna i Respiratory och Digestive kapitlena. De är guldvärda! Om ni inte lärt er dem tillräckligt bra så never mind! Ni kan lära er resten till finals istället=) De är lika viktiga då!

HEJJJJJ

Ville bara SNABBT säga hej!
Igår hade vi biokemi tenta! Det var supermycket material och jag hade fokuserat mer på lectures än själva teoriboken. De flesta klarar sig på ENDAST lectures, men jag är en sån människa som alltid måste läsa innan jag börjar med lectures. Och med tanke på att jag bara hade läst genom all teori EN gång, så trodde jag inte att provet skulle gå bra. Men jag fick faktiskt 56%! Är verkligen jätteglad över det! Det är bara 1 poäng från godkänt.
Jag är såklart liiiiite besviken över att jag inte fick åtminstone 60%, för jag har ju klarat de 2 andra tentorna, så jag ville såklart klara denna också! Men jag var helt förberedd på det. Det var trots allt bara 25 personer som klarade sig, så jag är glad att jag inte var långt ifrån!!
Och nu vet jag att jag måste läsa teorin noggrant en gång till så att jag förstår allt lite bättre. Och det ska jag självklart göra långt innan final-perioden. För under final-perioden vill jag BARA sitta med lectures. Men innan dess vill jag ha gått genom boken noggrannt. Men det tar vi då!
.
En sak i taget.
Den 16 mars har jag sista-resit provet i Neuroscience, vilket suger balle. Men nu när jag sitter och går igenom det så märker jag att jag redan kan det allra mesta. I och för sig så har jag bara kollat genom "början", vilket är den lätta biten. Men det är skönt att veta att jag inte ska trycka in helt ny information på 10 dagar.
Som Noor sa; jag KAN verkligen inte göra mer än att plugga mitt bästa. Om jag går dit och verkligen kan min grej så måste jag klara det. Och OM jag inte klarar det så är det pga. att lärarna helt enkelt har skrivit frågorna på ett orimligt sätt som automatiskt förstör allt. Då är det liksom inte mitt fel längre.
Men nu ska jag inte tänka så långt! Har 10 dagar på mig. Detta måste gå!
.
Fram tills dess så måste tyvärr bloggen få lida. Men efter det så lovar jag att jag ska blogga oftare. Har lovat det förut men denna gången så LOVAR JAG! För jag har faktiskt inga stora tentor därefter. Kommer få andas ut i några veckor.. SKÖNT!
.
Just ja, jag kanske bloggar någon gång från mobilen när jag är ute! Ibland glömmer jag att jag har iPhone och typ GRATIS internet haha.
PUSS PÅ ER
.

RSS 2.0