And here we go again

Bokade Malmö-biljetten igår! Åker hem den 23:e januari :D Wie! Förhoppningsvis så har jag klarat Pharmacology tentan som vi hade igår.. för om jag INTE har klarat den så måste jag skriva Additional exam den 26:e januari, vilket betyder att jag inte kommer att få åka hem förrän den 27:e i så fall..
Men det kändes ändå helt okej igår. På första Pharma tentan fick jag 71%, på andra fick jag 66%, så därför behöver jag få runt 45% på gårdagens prov för att hålla mig över ett snitt på 60%! Jag MÅSTE fan ha fått ihop 45%.. annars är jag sämst.
 
Efter provet igår så åkte jag, Sour och Ritika direkt in till Gallerian för att käka och gå runt lite innan vi hade tid hos frisören kl 13.00. Det var otroligt skönt att få klippa de kluvna topparna! Mitt hår har blivit så långt nu *knacka i trä*, och eftersom att jag inte har klippt mig sen i början av oktober så var det fanimej dags.. Skönt att ha friskt hår nu. Efter klippningen så gick vi runt i butikerna lite grann. Det är så himla mycket på rea här i Polen, men jag har allllllllltid varit sämst på att handla på rea. Jag går alltid direkt till ordinarie-pris-plaggen haha, jag försöker inte ens att hitta saker på rean, det är ju så himla ansträngande! Köpte i alla fall ett par mörkblåa klackar igår som jag verkligen INTE behöver hahah, och en rosa-beige tjocktröja =). 
Det blev storstädning när jag kom hem, och vid 8-tiden så kom Sour förbi och så satt vi och chillade resten av kvällen tillsammans med Gulsah och Ritika =). Jag kom inte i sängs förrän halv 4 på morgonen haha.. Det var minsann längesen jag var uppe så länge.
 
Nu måste jag sätta igång och plugga.. IGEN! It never ends! Har ett litet psychology test imorgon, och på torsdag har jag tenta i patomorphology, och på tisdagen därefter har vi tenta i Internal Medicine. Kan även påpeka att jag inte ens har börjat titta på Patomorphen och Internal Medicine, så jag hoppas att jag lyckas klara mig på 3-4 dagar inför varje prov haha. Måste hålla ut de här sista 10 dagarna!
 
Hoppas att allt är bra med er ute i världen =)

2013

Det har varit ett intressant skolår hittills! Jag har varit uuuuusel på att blogga, och det kommer inte att bli så mycket framöver heller, för vi har tenta period nu i Januari. Hade ett prov idag, nästa prov är på lördag, och därefter den 16e och 21a januari. Förhoppningsvis så får jag åka hem till Malmö den 23e igen! Saknar Malmö och min familj jättemycket (även om jag var där för en vecka sedan).
Om Pharmaprovet på lördag går bra så kommer jag åka hem den 23e, annars så måste jag stanna till den 28e januari. Oavsett vad som händer så stannar jag i Malmö fram till den 15e eller 17e februari, så det kommer bli otrooooligt skönt! Hoppas allt är bra med er som fortfarande läser min blogg! Och till er som lämnat mig, hoppas ni förlåter mig och ger mig en ny chans haha. Lovar er fler inlägg efter denna tuffa pluggperiod!

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0