Malmööööee

Är i Malmö just nu! Kom hem idag vid 5-tiden, och vid 6-tiden fick vi några gäster som min mamma hade bjudit hit för flera veckor sen. Det var faktiskt jättetrevligt! Jag tog hand om deras 1-åriga dotter hela kvällen, hon var jätte lugn och supersöt!!

Underbart att vara tillbaka i Malmö by the way.

Jag klarade förresten inte embryologi tentan vilket betyder att jag skriver slutprovet om 3 veckor. Känns jäääääääävligt surt eftersom att jag hade lagt ner typ ALL pluggtid på embryo för att jag ville klara det på första försöket. Men istället så har jag både omprov plus att jag måste ta igen ALL anatomi som vi haft under den senaste månaden.. Vi har nämligen vår sista deltenta i anatomi om 13 dagar... Har sjukt mycket att göra.

Igår efter tentan åkte jag och Sour till Galeria Baltycka. Sour fixade naglarna och jag fixade håret! Blev så jäääääädrans nöjd med både klippningen och hårfärgen! Wiee. Och det kostade bara 245 zl vilket är typ 550 kr. Salongen är jättelyxig och frisörerna är superduktiga. Fick håret tvättat, klippt, färgat och stylat för det priset. Så åk till Gdansk om ni vill fixa håret billigt :) höhö



Anyway. Efter att vi kom hem vid 20-tiden så började vi göra oss i ordning, för på kvällen stack vi ut hela högen! Hade så himla kul! Det var typ helt tomt på klubben, det var bara en massa folk från skolan haha, så det var superkul! Släppte loss totalt!

Imorgon blir det en dag på stan. Har en massa småsaker att köpa från olika ställen, och sen vill jag dessutom kolla lite på kläder :) wiee. Har saknat Sveriges H&M!! Och Gina Tricot får jag inte glömma! 
Ska kolla upp öppettider och så alldeles strax, för jag vill gärna åka till stan precis när affärerna öppnar så att jag kan komma hem tidigt och plugga.


-



Vi grillade förresten idag! MUMSSSSSSSSSS säger jag bara.

Hello to you

Dont worry! Jag har inte övergivit bloggen! Har bara haft en maaaaassa embryologi plugg!
Imorgon kl 2 har vi vår tenta, så jag har spenderat hela dagen på biblan.

Ska alldeles strax platta håret, för jag ska nämligen till frisören imorgon efter provet för att färga & klippa håret! Wieeee. Tänkte göra det lite lättare för frisören genom att platta håret haha.
Och på fredag åker jag hem till Malmö :) stannar där fram till på torsdag nästa vecka!!

Puss på er, jag bloggar igen så fort allting lugnat sig med embryon!

Håll tummarna för mig imorgon! :)


yoyoyoyoyo

Ännu en underbar söndag med solsken. Typiskt att söndagar är mina pluggdagar :(

Vi har fullt upp här i Gdansk. Slutprov i Embryologi den 21 april, sista deltentan i anatomi den 5 maj, sista deltentan i histologi den 14 maj. Därfter blir det tentaplugg.. Vi får hoppas att jag slipper göra additional exam i histologi, för annars har jag det provet den 25 maj.. usch.


Påväg hem till Khalid i vår grupp, en mysig middag hos honom, och en massa snack såklart. Och så lite Fifa :D
Han bor i ett jättefint område!! Helt underbar lägenhet!


På Elements of Nursing. En kurs som består av 3 lektioner, en gång i veckan.
På första lektionen tar vi blodtryck. Andra lektionen kollar vi blodglukos nivån genom att ta blodprov på varandra. Dessutom så placerar vi en tub genom näsan på en docka, och tuben ska ända ner till magsäcken så att man kan mata patienten genom tuben. På tredje lektionen så kommer vi sätta in urinkatet eller vad det nu heter, på en docka såklart haha.


Utomhus gympa i torsdags :) jäääättefint väder ute, det var runt 17 grader!

everytime i close my eyes i see you

Shuuuuuuu

Sitter o pluggar embryologi :)
Haft håltimme sen kl 10, börjar igen kl 14.15 då jag har polska.

Är trötttttt idag. Måste lära mig att lägga mig tidigt de kvällar då jag börjar 8 morgonen därpå.. konstigt att jag aldrig lär mig trots att jag VET att jag kommer vara trött haha.

Åker hem till Malmö den 22a april. Vi har slutprov i embryologi dagen innan, torsdagen den 21a, så vi är lediga fr.o.m. fre 22 april till tis 3 maj.
Jag stannar i Malmö fram till den 28e, fråga mig inte varför, för jag borde egentligen stanna här o plugga. Den 5e maj har vi sista deltentan i anatomi (Head & Neck), så jag kommer ändå behöva plugga under hela tiden som jag är i Malmö.
Har lagt märke till att biblioteken är stängda från den 22a till 25e april .. fan. Men då får jag leta fram den diciplinerade Ajnaz och plugga hemma istället. Och när biblioteket öppnar på tisdagen så drar jag dit. Jag pluggar bäst när jag sitter på ett bibliotek, helst om jag INTE har nära hem haha annars går jag bara hem så fort jag börjar bli trött. Därför blir stadsbiblioteket i Malmö perfekt.
Jag hoppas att det löser sig.
Jag ska i alla fall ägna EN hel dag på shopping när jag är i Malmö. Det blir förmodligen på lördagen eftersom att affärerna är öppna då :) Wiee längtar redan


Jag ser att jag har ett par bilder på mobilen. Ganska tråkiga men ändå. Orkar inte koppla in mobilen nu. Måste plugga en timme till innan jag springer till polskan.


bygger pussel. hahaha


puss och kram

RSS 2.0