Nightmares tonight

Är så jädrans nervös. Måste verkligen klara neuron imorgon. Jag bara måste!
2 timmar till, sen ska jag sova! Måste upp kl 7 så det blir inte många timmars sömn.. men jag MÅSTE plugga lite till!
.
.

Not the best position to be in..

Tjenare!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, jag har haft fullt upp med annat.
Jag klarade både immunology och parasitology finals. Fast jag failade neuro-final. FAN!
Nej men.. det är lugnt. Någon gång hamnar man väl här antar jag.. Det är dock så himla surt när ALLTING annat går så bra för en, och så får man ett sådant här nedslag. Det är okej om det hade varit ett annat prov, men jag ville fan INTEEEE sitta i denna situationen med just Anatomy-department!!
.
Vi hade provet i tisdags och fick resultaten samma dag, och det gjorde verkligen ont i hela kroppen när jag gick för att titta på mitt prov. Jag gjorde ett antal misstag och jag överanalyserade vissa frågor. Fyfan vad jobbigt det var.. Och Anatomy-department är ju super-envisa. Även om jag har rätt så har jag inte rätt! Så man får helt enkelt ta smällen. Det är såhär det är med "open questions". Om man inte skriver EXAKT det dem vill ha så får man ändå fel.
Ni kommer veta vad jag menar när ni har haft ert första open-test..
Anyway. Provet var dock väääldigt rättvist, så jag hoppas verkligen att omprovet på tisdag är lika rättvist. Förhoppningsvis sätter jag det denna gången! Vill INTE sitta på sista re-sit.. Vill bli färdig med kursen, lägga böckerna under sängen, åka hem till Malmö några dagar, och därefter börja om på nytt!
.
Det värsta med just Anatomy-department är att jag VET att kunskaperna inte alltid räcker till.
Förra året så klarade jag final i Anatomi i juni. Jag fick till o med 3,5 i betyg. Men jag (och alla andra) vet att kunskaper inte alltid spelar roll på deras prov. Många av mina vänner KUNDE MER anatomi än mig, men ändå så satt de på första re-sit i september. Jag säger inte att jag inte förtjänade att klara det, men jag tycker att många andra OCKSÅ förtjänade att klara det.
Allt handlar om att man måste svara på deras frågor på DERAS sätt. Även om du har rätt i det du skriver så är det inte samma svar som på deras facit.
Jag är rädd att mina kunskaper inte kommer spela någon roll på tisdag. Är rädd att jag kommer skriva fel på provet och inte få tillräckligt med poäng. Det händer alltför ofta på Anatomi & Neuroscience proven.. Så varför skulle det inte kunna hända mig?
.
Nä, ska försöka vara positiv =)
Ska göra mitt bästa på tisdag!!

Begging for mercy

Maaaadafaaacka ! Vi klarade parasitologiiiiin.
One down and 3 to go.
Vi hade förresten intervju i polska förra veckan och det gick skitbra! Fick en 5:a =) I´m awesoooome! Nu har jag fått 5:a på varje termin sen vi började studera i Gdansk, och det betyder att jag bara behöver sätta en 3:a nästa termin för att få exemption i polska!! SÅ SKÖNT! Final exam i polska är den 15e/18e juni vilket är en otroooooligt dålig tidpunkt! Den 11e juni har vi nämligen Physiology final och den 21 juni har vi Biochemistry final. Man vill alltså inte ha ÄNNU ett final exam mitt emellan Physion och Biochem (som är de 2 största kurserna).
Så nu förstår ni kanske varför man verrrrrrkligen vill ha exemption i polskan!
.
.
Parasitologi (final exam) - CHECK!
Neuroscience practical (final exam)
Neuroscience theory (final exam)
Immunology (final exam)
.
.
.
Snälla snälla snälla låt mig få klara Immunology och Neuroscience innan lovet börjar. Bryr mig inte om det sker på final exam eller på 1st resit, bara snälla låt mig få några dagars februarilov innan physiology & biokemi plugget sätter igång..
Hittills har allt gått bra, jag har blivit jätte nöjd med alla mina resultat, jag vill inte få ett nedslag nu!!!! Jag är 80% säker på att jag inte kommer klara teorin på neuro på första försöket, men SNÄLLA låååååt mig få klara det på andra försöket!!! Jag måste få ha ett lov med gott samvete. SNÄLLLAAAAA
Snälla snälla snälla..

Baaaaad

Sitter inne på Antons rum med Sour o Anton, alla pluggar för sig själva. Behövde sitta och plugga med folk, annars hade jag bara somnat på rummet. Nu ska jag fortsätta läsa om Limbic system, blää.


Just ja!

Glömde ladda upp bilderna på det jag köpte igår. Två blusar! Den med leopard mönster är större än vad det ser ut på bilden =)

Alone again


Bio

Hade parasitologi final idag. Det gick bra tror jag, men får vänta till tisdag innan jag vet säkert. Efter provet åkte vi till gallerian för att käka och kolla runt lite grann. Jag köpte två blusar på Zara på rean, skitsnygga! Wieee!
.
Just nu sitter jag i biosalongen haha. Är här med Sour Anton och Mado. Fast mado och Anton fick gå ut eftersom att Sour välte hela salsasåsen på mados jacka hahah skitsynd. Anton ska fixa ny dippa och Mado tvättar nog sin jacka. Haha snacka om fredagen den 13..


Ojsan..

Oj det har visst gått väldigt lång tid sen jag skrev sist! Det är inte så mycket som har hänt.. Jag spenderade sista veckan hemma i Malmö genom att ta det lugnt hemma med familjen. Var faktiskt inte alls ute så mycket.
Försökte plugga lite hemma men det gick inte så jättebra.. Fick ta igen en massa när jag kom hit den 2a. Det tog mig en vecka att gå igenom alla lectures i Neuro, så nu har jag fått en "helhetsbild" av allt. Har dock inte läst så mycket i boken utan har mestadels kollat upp saker på internet.. Så nu har vi två veckor kvar till final exam i neuro och jag måste fortfarande LÄRA mig typ allt haha.. Känns lite kört, särskilt med tanke på att vi har final exam i parasitologyn nu på fredag.. Kan alltså inte lägga ner HELA dagarna på neuro utan måste lägga den mesta tiden på parasitologin.. Och 3 dagar efter neutron har vi final i immuno.. Fan vad denna månaden SUGER balle.
Idag hade vi förresten intervju (eller muntligt prov) i polska. Betyget på intervjun är 50% av hela terminens betyg, så det var ganska stort liksom.. Fick i alla fall en 5a!! :D wieeee är superglad. Nu har jag 5a på alla terminer! Behöver bara en 3a nästa termin för att få exemption. Men ska sätta en 5a ändå, bara för att haha.
Förresten. Sitter på Deans Office nu och väntar på min tur, måste få ett papper påskrivet så att jag får mina CSNpengar. Men detta tar sån jävla tid. Fortfarande 3 personer före och de stänger dessutom om 20 min, så jag hoppas jag hinner.. Orkar inte komma tillbaka hit imorgon.. Jaja. Jag har ju faktiskt tid att skriva men jag har inget roligt att komma med.
Hoppas det gick bra för er på cellbion! Hörde att de fuckade er totalt.. Fett taskigt ju. Äsch ni sätter det i värsta fall på nästa :) hajdo, puss på er


RSS 2.0