Bildbomb

Har försökt ladda upp bilder nu typ TIO gånger men det verkar inte fungera. Försöker sen igen..


Kommentarer
Postat av: Terese

Hej! jag ska börja plugga nere i Gdansk nu i höst och har undrat en sak. hittade din blogg så tänkte att jag testar och frågar här. hur är det enklast att göra med alla CSN pengar? är det bra att öppna ett polskt bankkonto som man sen för över alla CSN pengar till och som man sen kan använda till hyra, avgifter och allt annat? eller ta allt från det svenska..hur gjorde du?
Tack på förhand :)

2012-07-25 @ 20:07:49
Postat av: Mary

Har fått en lista med massa böcker inför första året. Frågan är vilka böcker tycker du var bra/nödvändiga? De har visserligen fetmarkerat de obligtoriska böckerna men är det några böcker du tyckte var extra viktiga?

Under t.ex. History of medicine står endast en bok, men den är inte fetmarkerad? Vad menar de med det? För man ska ju ändå läsa kursen men behöver man inga böcker?!

2012-08-07 @ 22:09:25
Postat av: Mary igen

Mina föräldrar och jag ska dra till Gdansk en gång innan skolstarten börjar. Jag undrar om du vet om vi kan bo i studentkorridoren? Hyr dem ut typ gästrum till utomstående? Jag skickade mail till han som sköter campus, han svarade lite mystiskt med " we can do it on September in Gdansk". Vad ska detta betyda tro?

2012-08-13 @ 16:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0